Post by pioserloococa on Feb 5, 2022 11:00:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד עוד מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
לפעמים זה נהיה קושי בכל משחק וזה כל כך כיף לשחק בו ולאהוב את האוכל.
חבר'ה אתה עושה בורגר שופ 1 לא היה משחק בתשלום אבל עכשיו זה משולם חברה טיפשה אחותי התעצבנה
זה משחק בסדר בסדר. למשחק יש יותר מדי לקוחות בו זמנית.
משחק חלק ומהנה למדי, אבל שתי מודעות בין כל רמה זה מגוחך!
המשחק הכי טוב בעולם
המשחק הזה בהמתנה. המשחק הזה משעמם
אנא עדכן את המשחק הזה.
משחק נחמד אבל עד עכשיו אני לא יכול להוריד אותו.
אני מכיר את המשחק הזה מאז ששיחקתי בו ב-Windows לפני יותר מ-10 שנים. אני אוהב את אפשרויות האוכל במהדורה הזו, זה יותר מאתגר ומהנה יותר. ביצועים מעולים, המשחק מתחיל ואתה מתחיל לשחק תוך שנייה, ללא זמן טעינה כלל! עבודה נהדרת 👌😃
המשחק הטוב ביותר .. משחק זה קל לשחק במיוחד עבור ילדים
המשחק הזה הכי טוב ששיחקתי אי פעם ואני אוהב את המשחק הזה
יותר מדי פרסומות.
כי המשחק מתעניין
אני חושב שהמבורגר שופ 1 יותר כיף מ-BS 2...זה מסובך מדי...
המשחק הזה קל מאוד
אני אוהב את המשחק הזה. זה מאוד מאתגר אבל לא כל כך שלא יכול להתמודד עם זה אבל גם לא קל מדי שזה נהיה משעמם. אני חושב שמפתחי המשחקים עשו עבודה מצוינת בנושא הזה ואני ממליץ על המשחק הזה לכל אחד. קו הסיפור ממש טוב אני חייב לומר. אני אוהב גם את מצבי המשחק השונים. בהחלט כיף. בין אם זה להעסיק אותך או לאתגר את החברים שלך (אם גם להם יש את המשחק). 5 כוכבים בטוח.
אני לא אוהב את המשחק הזה. שיניתי את דעתי. ואני יודע שמישהו שולט במשחק שלי! המשחק הגרוע ביותר שנפגש אי פעם😤😤😤😤. יותר טירוף בשבילי. ברצינות. השליטה במשחק שלי לא טובה. זו הסיבה שאני מדרג 2 כוכבים כי אני מבין שהמשחק שלך שולט בו. אני שונא אותך!!!!
אני אוהב את המשחק הזה! לא דורש רכישות כדי לשחק ולעלות רמות במצב הסיפור.
אני נותן 3 כוכבים כי זה מגניב וסגנון זה נהדר אני כוכב משחק cheking תודה לך
אני לא אוהב את המשחק הזה כי הקיים הוא מאוד מחשב אתה חושב שהמשחק הזה הוא מאוד קשה לשחק וקשה מאוד למצוא כפתור הפעלה אין משחק רק תסתכל מסביב תסתכל מסביב תסתכל מסביב
ללא ספק עדיין משחק הבישול הטוב ביותר. 😁 כשאני משלימה את זה אבל 😭 בכל פעם אני משלימה הכל. התקנתי את המשחק הזה בכל מכשיר שבבעלותי. הגרפיקה מעולה. העובדה שהגיימר יראה את הלקוחות מאחור היא קונספט ייחודי מאוד. הליגה של זה על זה. אוהב את תיאור הלקוח! משחק שרוצה שאנצח לא ייכשל. העלילה מצחיקה. אהבתי שיש לזה עלילה אבל יחד עם זאת לא כי ברגע שמגיעים לסוף הסיפור זה נגמר. פרסומות מעצבנות אבל שווה את זה!
זה טוב
יותר מדי פרסומות, כדי להגיע לשלב הבא אני חייב לצפות במודעה נעולה שאני לא יכול לדלג עליה.
השם צריך להיות: משחק משעמם חנות 2😑 משעמם!!!.
משחק קשה מאוד
😙😙😙😛😛😛😍😍😍😍😎💖💝💞💘💟👍
משחק נחמד אבל די משעמם אחרי כמה זמן אבל זה כיף ב- biggenig צריך לשחק את זה
לא כיף, די משעמם
זה בסדר.
Burger Shop 2 Priložnostne joz
זה ממש טוב ומשעשע. כאשר אתה משלים את מצב הסיפור והמצב החדש פתוח (מצב מומחה) אני במצב מומחה כרגע וכן המשחק נהיה קשה אחרי כל שלב. אני אוהב את המשחק הזה מאוד ואני שיחקתי גם את החלק הראשון במחשב שלי והשלמתי אותו מאז 2017. המשחק הזה כיף, אני ממליץ לך להוריד את המשחק הזה ולשחק, אני מקווה שגם אתם תאהבו אותו.
אוהב את המשחק הזה. זה מדהים אם אתה אוהב את הראשון אתה בהחלט תאהב את זה. כל הדמויות החדשות כל כך מגניבות. שיש להם ארוחת בוקר צהריים וערב. בדוק את המשחק הזה.
Asian Cooking Games: Star Chef Árkádjátékok nhrk
יש שם מנות משחק ממש נחמדות ומפנקות בפה
אני באמת צריך אנשים חדשים זה נהיה משעמם לשרת את אותו אדם שוב ושוב
Burger Shop 2 कैज़ुअल गेम bgtk
Burger Shop 2 Casual cmh
המשחק הזה כיף בהתחלה אבל כשהרמות חולפות, הלקוחות סבלנות נמוכה מאוד.
נראה כמו בורגראשן אמיתי
3 כוכבים כי המודעות פשוט יותר מדי. האם אתה יכול פשוט להפחית אותם או להפחית את משך הזמן שלהם כי מודעה של 21 שניות היא לא נעימה למען האמת!!!
אין שום דבר רע זה משחק ממש טוב אבל אני די איטי וזה לוקח הרבה זמן עד שאני מעבד דברים ופרסומות די ממשיכות לצוץ וכאלה וגם אני צריך לשלם עבור רמות שונות ורציתי לשחק במשחק הזה כי חשבתי זה היה לגמרי ולא אהבתי שאנחנו צריכים לקנות את 3 הרמות האחרות
Burger Shop 2 Gündəlik jga
המשחק הזה כל כך ממכר שיש לי ויכוח עם המטפלת שלי כדי לראות מי יכול להגיע לרמה הגבוהה ביותר ואני מנצח אותה המשחק הזה הוא כל כך כיף. יש בו ארוחת בוקר, צהריים וערב ואני נהנה אפילו לא כאן כש אמא שלי קוראת לי אני ברמה 47 ואני אמשיך עד שזה ייגמר ...... ואתה יכול לבחור איזה אוכל אתה רוצה בכל פעם ותוכל להשיג דברים חדשים וזה מדהים אני באמת מקווה שאתה קונה את המשחק הזה זה משחק מאתגר ידידותי למשפחה שאתה יכול לשחק עם החברים שלך קנה.
נהגתי לשחק במשחק הזה לפני עידנים, ילד, אני מאוכזב מכמה זה שונה עכשיו... גרפיקה היא הדבר היחיד שזה אותו דבר במשחק הזה... וזה היה רק רמות רציפות שבהן שדרגת דברים, לא זה "שחק 4 רמות בערך ואז הכל משתנה"
לבוט Bogger לוקח יותר מדי זמן להיטען מחדש