Post by pioserloococa on Feb 5, 2022 10:36:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више издржљивости хак ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
Добра игра само да се мање учи
Није добро што покушавам да браним, али мој сопствени тим покушава да ме убије и људима би требало доделити улоге као што су нападач бранилац и вођа и више зато што је тако досадно када људи само прегазе и убију ме иако сам ужасан и ћаскање је изузетно споро и додај још блокова и бтв аспект јајета је досадан јер сам играо рунду и из неког разлога сваки други тим је имао јаје које су браниле лампе од црвеног камена па сам једноставно одустао јер су били нераскидиви, само би се поново појавили Мрзим га
Знате шта је дивно, али разлог због којег сам му дао 4 звездице је тај што му треба Гцубес на неко време значи да можете купити ствари са златним гвожђем и дијамантима, али и неке од ексклузивних ствари коштају Гцубес које коштају прави новац који није добар
Не ради сваки пут када притиснем плаи екран постаје црн и враћа се у главни мени!!!
Браво дајем пет звездица
Стално говори нешто о ажурирању, али ако кажете покушајте поново, питаће вас поново!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
супер је игра
Бла бла бла волим ову игру, али не ради исправно
Најгора игра икада јер када сам покушао да се пријавим не дозвољава ми и кашњење је превелико када имам добар мобилни
Ова игра је добра, али има много грешака које треба да поправе
Egg Wars ผจญภัย viwk
Egg Wars Kalandjátékok jlxv
игрица је најјаца
Најбоља је игрица понекад губим, а понекад победим, али што остали неки не прекривају јаје, а неки прекривају јаје ја се највише сетим тога 5 звезда ⭐
Шта ће ми кад играм минецрафт на телефону и играм на свим серверима.
Моји тимови тако да је нооб јаје такође добијају црвени тим и жуто и плаво
ужасно је не могу да играм 1 секунду а да не касним, а то заостајање ме убија ФИКС ИТ
ова игра је срање. сваки пут када покушам да притиснем плаи, стално говори да није успело учитавање ресурса. Поправите ову грешку. Али до тада немојте преузимати људе!!
Проналажење Саванне у овој је епској игрици. Ништа није у реду с њом осим када сте на путу, пише да се то дешава на интернету када сте на путу, тако да је у реду ако се захвалите, свиђа ми се, хвала молим вас дајте ми пет продавница збогом
Ова игра очигледно не ради! мој брат ми је рекао да је ова игра тако забавна и кул, али када сам је преузео, нешто ме је натерало да мрзим ову игру. Хтео сам да пробам, али када сам себи дао надимак, рекли су ми да већ постоји. Дао сам себи други надимак, али и даље није успело. када је мој брат ставио своје име, успело је. Али нисам желео овај надимак. Нисам могао да променим надимак и волео бих да могу да дам име шта год желим. Поправите то. Хвала вам за читање.
Не могу чак ни да се пријавим лоше. Играо сам је на другом мобилном телефону, одлично је функционисао
Ово је некако лепо, графика је лепа, није превише осредња, али ствар је у томе да су коцке заиста тешке, али су супер лепе
Zombie War Idle Defense Game Įprastos temos jipe
Egg Wars ผจญภัย viwk
три звездице јер има више ствари за преузимање Блоцкман Го има много игара, али стално заостајем када гледам играче, поправите то
Ово је најбоља игра икада ако вам досади играјући бедварс. Увек играм ово, веома је лако освојити много играча, волим ову игру, али када почнем да играм каже се ажурирање, али ја сам већ ажурирао, па молим вас дајте ово
Како да ставим одело?
Упола ми се свиђа јер је онлајн и забаван, али понекад мало касни... Дајем му 4 звездице!👍
Бесна сам и ја
свиђа ми се, али има толико ствари које сте пропустили: 1. додајте блокове који испуштају тканину 2. желим да постоји тим љубичастих 3. желим више употребљивих блокова.
Човече, имам иПхоне Кс и не би требало да заостаје, али заостаје онда ја ударим неког, не штети и против чега се борим он ме је убио за један ударац где је логичан смисао
Мало ми се свиђа јер стално губим и 2 звездице за игру САНДБОКС ГАНГ..летс Го блоцкман- Го!
Р Р
Супер бољу нисам видео
Сто не мозе соло игра
ово је била забавна игра, али има неких заостајања и можда можемо да натерамо јаја да нас послушају и изаберу боју!
Има толико додатака, али игра је добра 🙂😶
лепа игра, али желим до сада, али стекао сам пријатеље које сам играо пре, али не можете да промените ове ствари
ово је најбоља игра јер је ово веома кул игра за ову игру хип хип ура, тако да дајем 5 звездица
Ја никада нисам имала ову игрицу
То није смешно
одлична 😊
ажурирање је срање, не могу да се пријавим
Вивиб
Веома јако јако јако јако јако јако јако јако лоша игра постоје сва имена +моја мрежа је укључена и показује да мрежа није ту сваки пут+после сваке 1 игре морам да изаберем име не желим ни да дам ово звезда Рећи ћу свима да је ово веома лоша игра не преузимајте, то је само губљење времена и података и има толико хакера који имају бесконачно здравље ова игра заслужује 0 звездица најгора игра коју сам икада видео на свету ако читате мој коментар онда молим те не преузимај
Здраво идиоте програмери сви сте глупи и идиоти. Престајем да ходам и још ходам 2 секунде и падам, а брзина играча је тако брза идиоте
ова игра је смеће
Било је добро, али мој ипаде је блесав тако да није функционисао тако добро, али је све у свему била то божанствена и забавна игра ^..^